secure booking button
%:Lingo.BookingEngine.LanguageName%> Nederlands
Fine Fleur Bed and Breakfast (Brugge) Show info
Gistelsesteenweg 76 - 8200 Brugge - Belgie (Kaart)
Tel: +32 50 31 07 32 - Fax: +32 50 31 0732 - contact opnemen (e-mail)
 
Online reserveren via beveiligde verbinding  Annulering aanvragen
Via deze pagina kunt u een aanvraag versturen om de reeds gemaakte reservering te annuleren. De logiesverstrekker wordt hierbij verwittigd en zal u via mail op de hoogte stellen indien de annulering werd aanvaard.
Naam waarop de reservering werd gemaakt


E-mail waarmee de reservering werd gemaakt


Reserveringsnummer


Reden van annuleringExtra informatie
 

In Bed and Breakfast Fine Fleur Brugge zorgen de eigenaresse en haar zoon voor een warm welkom. Hier geniet u van het romantische en historische Brugge, op slechts 100 meter van de Smedenpoort en op loopafstand van het concertgebouw en het station. Bij de B&B is parkeergelegenheid. Het charmante 19e eeuwse kasteeltje waarin Fine Fleur gevestigd is, wordt omringd door een fraaie tuin. De sfeervolle woonkamer met kroonluchters, gekleurde muren en authentieke meubels is voor alle gasten toegankelijk. Voor fietsen is er een overdekte stalling. Bed and Breakfast Fine Fleur ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de Grote Markt van Brugge. Rond dit plein liggen prachtige gebouwen zoals het Belfort, perfect voor het maken van foto's. Tijdens een wandeling door het centrum is het leuk om een tussenstop te maken bij het chocolade museum Choco-Story of bij de Musea Brugge.

Deze pagina is beveiligd door Comodo!
Alle vertrouwelijke informatie die wordt uitgewisseld tussen uw computer en onze website wordt gecodeerd met SSL (Secure Sockets Layer). Ons SSL-certificaat is geleverd door Comodo.