secure booking button
%:Lingo.BookingEngine.LanguageName%> Nederlands
Plaza Hotel (Antwerpen) Show info
Charlottalei 49 - 2018 Antwerpen - Belgie (Kaart)
Tel: +32(0)3 287 28 70 - Fax: +32(0)3 287 28 71 - contact opnemen (e-mail)
 
Booking via secure connection  Corporate Login


Gebruikersnaam
Wachtwoord
Extra informatie
 

Een toeristenbelasting van € 2,39 per persoon per overnachting zal aangerekend worden.

Inchecken in het Plaza Hotel**** kan vanaf 14u00, uitchecken is mogelijk tot 12u00.  Indien u langer op de kamer wenst te blijven, kan u een late check-out reserveren.

Voor € 16,00 extra per persoon per overnachting, geniet u elke dag van 7u00 tot 11u00 van een uitgebreid ontbijtbuffet in de "Orangerie" ontbijtzaal.

In de "Victoria-bar" kan u elke dag terecht voor een hapje en een drankje vanaf 17u00.  Indien u wat uitgebreider wenst te eten, bieden wij een gratis taxi-service aan met verschillende restaurants in de stad : een taxi brengt u gratis van het hotel naar het restaurant.

Het Plaza Hotel**** beschikt over een eigen ondergrondse parking waar u kan parkeren.  Kosten voor parkeren bedragen € 19,00 per overnachting.  Parkeerplaatsen zijn beperkt en dienen vooraf gereserveerd te worden.

Het Plaza Hotel**** is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.  Op 25m van het hotel bevindt zich de halte "Charlottalei", vanwaar u een tram kan nemen die u rechtstreeks naar het Centraal Station, de Meir, de Groenplaats, het Sportpaleis of Antwerp Expo brengt.

Op het blad "Links" op onze website kan u meer informatie terugvinden over wat er in Antwerpen allemaal gebeurt.

Deze pagina is beveiligd door Comodo!
Alle vertrouwelijke informatie die wordt uitgewisseld tussen uw computer en onze website wordt gecodeerd met SSL (Secure Sockets Layer). Ons SSL-certificaat is geleverd door Comodo.